Μεθοδικά συνεχίζεται ο σχεδιασμός στον Ατρόμητο Επισκοπής, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε καθημερινές επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Κώστας Κεφάκης έχει ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολο που θέλει να δημιουργήσει, με στόχο το ρόστερ να αποτελείται από περίπου 25 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Οι βάσεις έχουν ήδη μπει μέσα από την παραμονή του βασικού κορμού, γεγονός που επιτρέπει στον σύλλογο να κινηθεί χωρίς πίεση στη μεταγραφική αγορά.
Στον Ατρόμητο δεν αναμένεται να γίνουν πολλές προσθήκες. Η φιλοσοφία του τεχνικού επιτελείου είναι να πραγματοποιηθούν λίγες αλλά ουσιαστικές μεταγραφές, με ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα και να ταιριάξουν στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Οι συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε εξέλιξη και οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν εξελίξεις, καθώς ο Ατρόμητος Επισκοπής συνεχίζει αθόρυβα αλλά οργανωμένα τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν.

