Την ικανοποίησή του για την παραμονή του στον Αετό Ανωγείων εξέφρασε ο Βαγγέλης Βόντας, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με το σωματείο.
Ο 24χρονος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Αετού για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, έχοντας αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις την περσινή χρονιά. Με 22 συμμετοχές αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην άνετη παραμονή του συλλόγου στην Α1 ΕΠΣΗ.
Μιλώντας στο GRANDSPORT, ο Βόντας στάθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να παραμείνει στα Ανώγεια, αλλά και στους στόχους της νέας χρονιάς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι αρκετά χαρούμενος που συνεχίζω και αυτήν τη χρονιά στην ομάδα των Ανωγείων. Το καλό κλίμα, οι άνθρωποι της ομάδας και η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ μας έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην παραμονή μου.
Όσον αφορά τώρα τους στόχους, θα θέλαμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί φέτος, να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η ομάδα και να έχουμε μια πορεία που θα αντικατοπτρίζει το πραγματικό μας πρόσωπο.
Σε προσωπικό επίπεδο θα ήθελα να είμαι υγιής και να προσφέρω στην ομάδα το 100%.
Η νέα διοίκηση με τον νέο προπονητή σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό για τη φετινή χρονιά».

