Η 12η Σεπτεμβρίου παραμένει ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Το ΔΣ των Super League 2 – Football League δεν άλλαξε τελικά απόφαση για την έναρξη της νέας σεζόν. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής.

Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης έγινε την Τρίτη (29/06) στη Super League 2 – Football League με θέματα μεταξύ άλλων τον νέο αθλητικό νόμο και τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Το σενάριο μετάθεσης της έναρξης για να προλάβουν όλες οι ομάδες τις διαδικασίες ήταν πιθανό, αλλά δεν έγινε πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, το ΔΣ αποφάσισε να διατηρήσει ως ημερομηνία έναρξης τη 12η Σεπτεμβρίου, αφού θεωρήθηκε ότι πρέπει όλοι να «τρέξουν», προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής στη νέα Super League 2, πληροφορίες αναφέρουν ότι η προθεσμία θα εκπνέει στις 15 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...