Η Χερσόνησος βρίσκεται ένα βήμα από το Final Four του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αλλά πρώτα πρέπει να περάσει το εμπόδιο του Ρωμανού.
Η ομάδα του λιμανιού δοκιμάζεται αύριο στην Ελιά σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν και μέσω ανακοίνωσης καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών προκειμένου να σπρώξει τη Χερσόνησο στο μεγάλο στόχο.
Η ανακοίνωση: «Η ομάδα μας δίνει αύριο, Τετάρτη 4 Μαρτίου, έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Ρωμανό για την 5η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με μοναδικό στόχο τη μεγάλη πρόκριση στο Final Four!
Σε αυτή τη “μάχη”, κανείς δεν περισσεύει. Ο κόσμος της Χερσονήσου πρέπει να είναι εκεί, να γίνει ο 12ος παίκτης μας και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας στη νίκη.
📍 Γήπεδο Ελιάς
🕒 Ώρα έναρξης: 16:00
🏆 Κύπελλο ΕΠΣΗ (5η Φάση)
Όλοι μαζί για την πρόκριση! 🔴⚪️».
