Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ!
Έξι σημαντικά παιχνίδια γίνονται σήμερα Κυριακή 1 Μαρτίου, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στη μάχη της ουράς.
Ο πρωτοπόρος Εργοτέλης θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, φιλοξενώντας τον ΠΑΝΟΜ, ο οποίος πηγαίνει χωρίς άγχος στο Μαρτινέγκο για να διεκδικήσει το καλύτερο.
Την ίδια ώρα (15:00) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στον Κρουσώνα τον Ανθεστίων, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν θα παραδώσουν εύκολα τα όπλα και ο ΑΟΤ φιλοξενεί τα Δειλινά και είναι το απόλυτο φαβορί για το τρίποντο.
Παράλληλα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες είναι αυτό που θα γίνει στο γήπεδο «Πανεπιστημίου» με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τη Μινωική στη κοινή έδρα των δύο ομάδων, ενώ στα Ανώγεια, ο Αετός καίγεται για βαθμούς στη μάχη της παραμονής, έχοντας αντίπαλο τον πάντα πολύ επικίνδυνο Ρούβα.
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 15:30, με το τοπικό ντέρμπι του Μοχού με τη Χερσόνησο, με την ομάδα του Μάριου Σηφάκη να θέλει να πάρει τη νίκη για να συνεχίσει 2η, παίρνοντας παράλληλα το αίμα της πίσω για την απώλεια στον πρώτο γύρο, απέναντι σε έναν Μοχό, που θα τα δώσει και πάλι όλα για το καλύτερο.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της αγωνιστικής:
Η βαθμολογία:
