Ν. Παντέλης: «Η βαθμολογική θέση αδικεί τον ΠΟΑ, πρέπει να είμαστε σοβαροί στο Ατσαλένιο»

Όσα είπε για την αναμέτρηση με τον ΠΟΑ ο έμπειρος τεχνικός του Εθνικού.

Ο Εθνικός άφησε πίσω του την πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣ Πειραιά και στρέφει πλέον την προσοχή του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας απέναντι στον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο, σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρά τη μεγάλη διαφορά που διατηρεί η ομάδα του Πειραιά στην κορυφή.

Ο προπονητής του Εθνικού, Νίκος Παντέλης, μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση, τονίζοντας πως το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι, ενώ στάθηκε και στην ποιότητα του ΠΟΑ, επισημαίνοντας πως απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του, παρά τη βαθμολογική εικόνα των δύο ομάδων.

Τι υποστήριξε ο Νίκος Παντέλης μετά την πρόκριση στον τελικό της ΕΠΣ Πειραιά και ενόψει του αγώνα με τον ΠΟΑ:

«Νομίζω η βαθμολογική θέση αδικεί τον ΠΟΑ, είναι μια καλή ομάδα ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, σε αυτόν τον όμιλο όλα μπορούν να συμβούν αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορεί να έχουμε πρόβλημα.

Είναι νωπό ότι πέρυσι που διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα αφήσαμε εκεί τρεις βαθμούς. Τα παιδιά ξέρουν την κρισιμότητα, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει απλά γίνει ένα μικρό βήμα. Θέλει πάρα πολλά βήματα ακόμα, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ