Σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ απέναντι στη Λάρισα, στο πλαίσιο των πρωταθλημάτων της Super League, με τις ομάδες Κ19, Κ17 και Κ15 να ρίχνονται στη «μάχη» με στόχο θετικά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις.
Η Κ19 του ΟΦΗ θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 12:30 τη Λάρισα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και όχι στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», όπως συνηθίζεται, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Γυναικών. Η αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.
Την ίδια ώρα, τα τμήματα Κ17 και Κ15 θα αγωνιστούν εκτός έδρας. Η Κ17 θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο γήπεδο Αργυροπούλιου την Κυριακή (1/3) στις 11:00, ενώ η Κ15 θα παίξει λίγη ώρα αργότερα, στις 12:30, στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελώνα.
Στον ΟΦΗ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα παιχνίδια των ακαδημιών, καθώς αποτελούν βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας του συλλόγου, με στόχο την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και τη δημιουργία της επόμενης γενιάς που θα στελεχώσει το μέλλον της ομάδας.
