Μετά τη μεγάλη πρόκριση του Ρωμανού απέναντι στον ΠΑΟΚρουσώνα, ο προπονητής της ομάδας, Βενιζέλος Ανυφαντάκης, μίλησε για την εικόνα του ντέρμπι και τη συνέχεια της προσπάθειας στο Κύπελλο ΕΠΣΗ, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την προσήλωση των ποδοσφαιριστών στο αγωνιστικό πλάνο.
Ο τεχνικός του Ρωμανού στάθηκε στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές που βρήκε: «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ό,τι είπαμε πριν το παιχνίδι το τηρήσαμε στο 100%. Βρήκαμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και μέσα από τις αντεπιθέσεις πετύχαμε δύο όμορφα γκολ και ένα πέναλτι που μας έδωσε προβάδισμα».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα της διοργάνωσης, επισημαίνοντας τον υψηλό βαθμό δυσκολίας που υπάρχει πλέον: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς στους “8”. Όλες οι ομάδες που έφτασαν μέχρι εδώ ονειρεύονται το Final Four και εμείς θα το παλέψουμε με όλη μας την ψυχή».
