Και ο Ατρόμητος Επισκοπής συμπαραστάτης στον αγώνα ζωής του μικρού Μάριου-Νεκτάριου

 Τα έσοδα από τα εισιτήρια του επερχόμενου αγώνα του Ατρομήτου Επισκοπής με τον Ηρακλή Νιπιδιτού, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στις 11:00 για την 18η αγωνιστική της Β1 ΕΠΣΗ, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για τη στήριξη του μικρού Μάριου-Νεκτάριου Μπαλάκη.

Η ομάδα της Επισκοπής προχώρησε σε μια σπουδαία και βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία, δείχνοντας έμπρακτα ότι το ποδόσφαιρο μπορεί και πρέπει να λειτουργεί ως δύναμη προσφοράς και αλληλεγγύης. Ο μικρός Μάριος – Νεκτάριος, μόλις 2,5 ετών, χρειάζεται άμεση βοήθεια για να μπορέσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με κοχλιακά εμφυτεύματα, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η ακοή του.

Με αυτή την απόφαση, μετά τις όμορφες κινήσεις Κόροιβου, ΑΟΤ, Αλμυρού Β΄, ΑΕΚατσαμπά-ΠΑΟΚρουσώνα, Νέου Ηροδότου και τη στήριξη όλων των τοπικών μέσων και όχι μόνο και ο Ατρόμητος Επισκοπής μπαίνει στον… αγώνα ζωής για τον Μικρό Μάριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ