Θέση για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα Δειλινά πήρε δημόσια ο Προκόπης Νικολάου, με αφορμή την πρόθεση του Γιάννη Κοντάκη να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο ποδοσφαιριστής των Δειλινών, με ανάρτησή του, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, κάνοντας λόγο για άδικο «πόλεμο» εις βάρος του προπονητή, αλλά και της ίδιας της ομάδας, τονίζοντας πως οι επιπτώσεις δεν αφορούν μόνο ένα πρόσωπο, αλλά ολόκληρο το σύνολο.
Τι υποστήριξε ο Προκόπης Νικολάου για όσα συμβαίνουν στα Δειλινά:
«Είναι άδικο όλο αυτό. Οκ, έχετε πρόβλημα με τον κύριο Κοντάκη, ο Βαγγέλης, ο Κεφαλούκος, το Δ.Σ. της ομάδας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι άνθρωποι που έρχονται στο γήπεδο για να μας βλέπουν τι φταίνε; Γιατί να το πληρώνει η ομάδα;
Έως εδώ. Όποιος έχει πρόβλημα με τον Γιάννη Κοντάκη να πάει να τον βρει, αν έχει το θάρρος, και να το λύσει ευθέως μαζί του. Όχι με τρόπους που γελοποιούν κάποιους στην κοινωνία και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Μιλάω για τους αρμόδιους, που πρέπει πλέον να σταματήσουν ό,τι κάνουν.
Είμαι στην ομάδα σχεδόν δύο μήνες, αλλά αυτόν τον πόλεμο που δέχεται αυτός ο άνθρωπος και η ομάδα του δεν τον έχω ξαναζήσει ποτέ μου. Ακόμα και όταν έπαιζα στην ομάδα του χωριού μου, τη Χαραυγή, δεν είχαμε ζήσει κάτι αντίστοιχο.
Καλύτερα κάποιοι που νομίζουν ότι είναι κάτι, ενώ στην ουσία δεν είναι τίποτα με αυτά που κάνουν, να απομακρυνθούν από το Ηράκλειο και το τοπικό ποδόσφαιρο. Κάνουν κακό, ενώ πιστεύουν ότι κάνουν καλό. Βάλτε μία τελεία σε όλο αυτό, γιατί αύριο μπορεί να το περάσει κάποιο παιδί σας ή κάποιος δικός σας άνθρωπος και τότε δεν θα σας αρέσει καθόλου. Τέλος».
