Δημ. Χωματάς στους παίκτες της Μινωικής: «Είμαι εδώ γιατί πιστεύω σε εσάς»

Με νέα πρόσωπα στον πάγκο και ξεκάθαρα μηνύματα προς το αγωνιστικό τμήμα, η Μινωική άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο, ολοκληρώνοντας παράλληλα την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ρούβα στη Γέργερη.

Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χωματά πραγματοποιήθηκε σε ήρεμο αλλά αποφασιστικό κλίμα, με τον νέο τεχνικό να πιάνει άμεσα δουλειά και να προσπαθεί από την πρώτη στιγμή να περάσει τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του στην ομάδα.

Στο πλευρό του Δημήτρη Χωματά βρέθηκε ο Γιώργος Παναγιωτάκης, ο οποίος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ, με τη Μινωική να μπαίνει πλέον σε ρυθμούς Ρούβα, αφήνοντας πίσω της όσα προηγήθηκαν.

Ο Δημήτρης Χωματάς ήταν ξεκάθαρος στα πρώτα του λόγια προς τους παίκτες, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον ρόστερ, αλλά και ρεαλισμό ως προς τις ανάγκες της ομάδας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «έχω πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ της ομάδας, ξέρω ότι χρειαζόμαστε κάποιες προσθήκες για ανάσες και μεγαλύτερο βάθος αλλά είμαι εδώ γιατί πιστεύω σε εσάς», στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ