Με καλή ψυχολογία και απουσίες ο ΠΑΟΚ ενόψει Λίντο

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου (24/1) απέναντι στο Λίντο, με την ομάδα του Νίκου Ανδριανάκη να μπαίνει στην τελική ευθεία έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σημαντική νίκη επί της Χερσονήσου.

Στα θετικά για τους Κρουσανιώτες είναι η ένταξη του νεοαποκτηθέντα Δρακογιαννάκη στο πρόγραμμα, με τον ποδοσφαιριστή να δείχνει έτοιμος και, όπως όλα δείχνουν, να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για την αναμέτρηση του Σαββάτου. Αντίθετα, ο Τάγγινης δεν έχει ακόμη ενσωματωθεί και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, από την επόμενη εβδομάδα, καθώς απουσιάζει.

Παράλληλα, δεδομένη είναι η απουσία του Σημαιάκη, ο οποίος δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, στερώντας μία ακόμη λύση από τα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Την ίδια ώρα, ο Τακάκης ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς, με την κατάστασή του να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Η σημερινή προπόνηση θα είναι και η τελευταία πριν από το παιχνίδι με το Λίντο, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που έχει δημιουργηθεί στο στρατόπεδο της ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ