Προπόνηση στο γυμναστήριο ενόψει Χερσονήσου για τα Δειλινά

Στο γυμναστήριο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των Δειλινών, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Χερσόνησο.

Η ομάδα του Γιάννη Κοντάκη προετοιμάζεται για ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι, καθώς θα φιλοξενήσει τη Χερσόνησο στο Μαρτινέγκο, το Σάββατο 24/01, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν τη δυσκολία της αναμέτρησης, ωστόσο στόχος τους είναι να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Με απόφαση του Γιάννη Κοντάκη, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο, τόσο λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών, όσο και στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης της προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές των Δειλινών δούλεψαν για ακόμη μία φορά σε επαγγελματικά πλαίσια, δείχνοντας προσήλωση και συγκέντρωση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ