Η Snakes F.C. κάνει τα πρώτα της επίσημα βήματα στο ποδόσφαιρο, καθώς πρόκειται για νεοϊδρυθείσα ομάδα που θα ξεκινήσει τη δράση της από την αγωνιστική περίοδο 2026-27.
Στο πλαίσιο της αρχικής οργάνωσης και του σχεδιασμού της, προχώρησε ήδη σε μία κομβική κίνηση, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Κώστα Παντζαρίδη, ο οποίος θα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του σωματείου.
Η συμφωνία με τον Κώστα Παντζαρίδη οριστικοποιήθηκε σήμερα, μετά από συνάντηση με εκπροσώπους της διοίκησης, όπου τέθηκαν οι βάσεις της συνεργασίας ενόψει της παρθενικής συμμετοχής της ομάδας στα πρωταθλήματα. Η επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή σηματοδοτεί την πρόθεση της Snakes F.C. να ξεκινήσει με οργανωμένο πλάνο και ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία από την πρώτη κιόλας χρονιά.
Η ανακοίνωση των Snakes FC, αναφέρει:
Η SNAKES F.C. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Κώστα Παντζαρίδη που αναλαμβάνει την θέση του προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου για την αγωνιστική περίοδο 2026 -2027.
Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε σήμερα μετά από συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο και εκπροσώπους της διοίκησης του σωματείου μας.
Κώστα καλώς ήρθες στην Snakes F.C. και καλή επιτυχία!
