Ο ΟΦΑΜ προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Κόροιβο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ, με τον προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Κορδονούρη, να τονίζει τη σημασία αλλά και τη δυσκολία του αγώνα.
Ο ικανός τεχνικός ανέφερε:
«Είναι ένα ματς ντέρμπι. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα κοντραριστούν. Θέλω να γίνει ένα καλό παιχνίδι, χωρίς άλλους πρωταγωνιστές πέρα από τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Αναφερόμενος στον αντίπαλο, στάθηκε στα δυνατά αλλά και στα αδύνατα σημεία του Κόροιβου:
«Δεν θα είναι εύκολο. Είναι μια ομάδα που έχει και δυνατά και ευάλωτα κομμάτια. Στόχος μας είναι μέσα από τη δική μας παρουσία να εκμεταλλευτούμε αυτά που έχουμε δουλέψει και παράλληλα να κάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, εκείνη θα γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος της».
Εύχομαι όλοι οι παίκτες να μπουν και να βγουν με υγεία, και ο κόσμος να παρακολουθήσει και να απολαύσει το παιχνίδι».
