Ο προπονητής του Αλμυρού Β’, Κυριάκος Γαλανός, μίλησε για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νεαροί παίκτες, αλλά και για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στο Ασήμι.
Ο τεχνικός της ομάδας του Γαζίου στάθηκε αρχικά στις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν λόγω ηλικίας και υποχρεώσεων των παιδιών:
«Τα παιδιά έχουν τις υποχρεώσεις τους με τα σχολεία, τα μαθήματα, τις εξετάσεις. Είναι δύσκολες ηλικίες και το γνωρίζουμε από την αρχή. Έχουμε και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα που μπαίνουμε σε μήνα μεταγραφών, πιστεύω ότι θα έχουμε 4-5 ενισχύσεις για να γίνουμε καλύτεροι».
Όπως τόνισε, η ομάδα συνεχίζει καθημερινά με το ίδιο πλάνο και την ίδια φιλοσοφία:
«Το ποδόσφαιρο που παίζουμε δεν έχει αλλάξει. Κάθε μέρα δουλεύουμε στο ίδιο μοτίβο, δοκιμάζουμε διαφορετικά συστήματα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγώνα. Προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης, μαζί με την Έλενα, ώστε να εξελίσσονται».
Ο Γαλανός υπογράμμισε επίσης τη σημασία του αναπτυξιακού χαρακτήρα της δεύτερης ομάδας:
«Ξέρουμε ότι τα παιδιά πιέζονται με τα μαθήματα, αλλά το πλάνο είναι σταθερό, να αναδείξουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν στο μέλλον να πλαισιώσουν τη μεγάλη ομάδα. Αυτό προσδοκούμε και γι’ αυτό δουλεύουμε».
Για το παιχνίδι με το Ασήμι, ο προπονητής του Αλμυρού Β’ ανέφερε:
«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι με το Ασήμι, είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε να πάμε με περισσότερους ποδοσφαιριστές, να παρουσιάσουμε μια δυνατή εικόνα. Ελπίζω στο επόμενο ματς στην έδρας μας που ακολουθεί να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα μπορούμε».
