Συγκίνηση και θλίψη επικρατούν στη Γαρίπα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Χαλαμπαλάκης, γνωστός σε όλους ως «Χαλαμπαλής», μια από τις ιστορικότερες μορφές του σωματείου.
Ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Βασιλάκης, αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση έναν άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με τη Γαρίπα από τα πρώτα της βήματα.
Όπως ανέφερε, ο Γιώργος Χαλαμπαλάκης ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας της ομάδας και από τους πρώτους ποδοσφαιριστές της, δυναμικός και ξεχωριστός χαρακτήρας. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη Γαρίπα και από διοικητικές θέσεις, μένοντας πάντα στο πλευρό της μαζί με την οικογένειά του.
Η ομάδα θα τιμήσει τη μνήμη του στο αυριανό παιχνίδι με τους Κουνάβους, όπου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τη σέντρα, ως ένδειξη σεβασμού σε έναν άνθρωπο που σημάδεψε την ιστορία του συλλόγου.
Στην ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Γαρίπας, αναφέρει: «Σήμερα είναι μια στενάχωρη μέρα για την ομάδα μας και για το χωριό μας. Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος ο Χαλαμπαλάκης (Χαλαμπαλής). Ένας από τους πρωτεργάτες της ομάδας την περίοδο της δημιουργίας της από τους πρώτους ποδοσφαιριστές της δυναμικός και ξεχωριστός.
Αργότερα την υπηρέτησε σε διοικητικές θέσεις και γενικά ο Γιώργος και η οικογένεια του ήταν πάντα κοντά στην ομάδα. Σε αποχαιρετάμε με αγάπη και σεβασμό.- Αύριο στον αγώνα της ομάδας μας με τους κουνάβους θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη σου , Καλοστρατιά Χαλαμπαλή».
