Με τρία παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη η 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.
Στο παιχνίδι που ανοίγει το πρόγραμμα της ημέρας, με τη Φαιστό να υποδέχεται τον ΠΟΗ στις 15:30, στους Βόρρους, τρεις ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, με διακύβευμα αυτή τη φορά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου.
Στις 19:00, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ο Κόροιβος υποδέχεται στις Αγίες Παρασκιές τον Κόρακα, με τους πρωτοπόρους της Β1 ΕΠΣΗ να θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.
Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, στο γήπεδο «Σκουρέλλου», ο Ποσειδώνας φιλοξενεί τη Δαμάστα, σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 21:00.
Την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν πάρει ήδη Παλιανή, Νέος Ηρόδοτος και ΟΦΑΜ, ενώ άνευ αγώνα προκρίθηκαν στην 3η φάση τα σωματεία Άγιος Ιωάννης, Τύλισος, Ζαρός και Μοίρες.
Το πρόγραμμα της 2ης φάσης:
