Ο Δημήτρης Κόκκινος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα του Αλμυρού στη νίκη με 6-1 απέναντι στο Λίντο, ωστόσο στάθηκε πάνω απ’ όλα στον τραυματισμό του Μάνου Κουτσογιαννάκη, που επισκίασε το αποτέλεσμα.
Ο τεχνικός του Αλμυρού μίλησε με σεβασμό για τη νεανική ομάδα του Λίντο και τόνισε ότι η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την ομάδα του.
Μιλώντας στο GRANDSPORT μετά το παιχνίδι, δήλωσε: «Πιστεύω ότι έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως το Λίντο.
Το μόνο που τους λείπει είναι η εμπειρία, που έρχεται με τον χρόνο. Από ‘κει και πέρα, η νίκη μας είναι δίκαιη, αλλά δεν μπορούμε να τη χαρούμε λόγω του τραυματισμού του Κουτσογιαννάκη. Κοιτάμε τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Καλή συνέχεια στο Λίντο και στους συναδέλφους προπονητές».
