Με αλλαγές, για να πάρει την πρόκριση ο ΟΦΑ

Με αρκετές αλλαγές και νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί ο ΟΦΑ στο αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου ΕΠΣΗ με την Παλιανή, στο Αρκαλοχώρι, για τη 2η φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λευτέρη Ρουσάκη προσεγγίζει με σοβαρότητα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο ο τεχνικός του ΟΦΑ προσανατολίζεται σε εκτεταμένο ροτέισον, προκειμένου να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν καταπονηθεί και ταυτόχρονα την ευκαιρία σε παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Παρότι το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους φετινούς στόχους της ομάδας, ο Ρουσάκης επιθυμεί να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ, καθώς ακολουθεί δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων παραμένουν οι Μάριος Ντάγια και Γιάννης Κοζυράκης, οι οποίοι συνεχίζουν πρόγραμμα θεραπείας λόγω τραυματισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ