Δεύτερο φιλικό τεστ για τη Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ, η οποία μετά την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, θα αντιμετωπίσει αυτή τη φορά την ομάδα Youth League του Ηροδότου, σήμερα Πέμπτη 30 Οκτωβρίου στο κεντρικό γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Η σέντρα θα γίνει στις 16:00.
Ο ενωσιακός προπονητής Παναγιώτης Λαδουκάκης κάλεσε 24 ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες ΟΦΗ, Εργοτέλη, Λίντο, ΠΟΗ και Φαιστού, συνεχίζοντας τη διαδικασία αξιολόγησης και χτισίματος της ομάδας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Μετά το πρώτο φιλικό με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο νεαρός τεχνικός είχε τη δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα και τη χημεία των παικτών, ενώ το νέο αυτό τεστ αναμένεται να του δώσει ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το σύνολο που διαμορφώνεται.
Στόχος του προπονητικού επιτελείου είναι να υπάρξει σταδιακή βελτίωση μέσα από τέτοιου είδους αγώνες, ώστε η Μικτή Κ14 της ΕΠΣΗ να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη και με ομοιογένεια στις επίσημες διοργανώσεις που έρχονται, αρχής γενομένης την επόμενη Τετάρτη (5/11) στην Κριτσά κόντρα στην αντίστοιχη Μικτή του Λασιθίου.
Αναλυτικά οι κλήσεις:
| ΚΟΥΒΙΔΗΣ | ΠΑΕ ΟΦΗ |
| ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ | ΠΑΕ ΟΦΗ |
| ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΧΑΤΖΑΚΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΠΙΠΕΡΑΚΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΜΠΟΥΓΑΔΑΚΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΣΠΑΝΑΚΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΠΛΟΥΜΗΣ | ΕΡ. ΟΦΗ |
| ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΙΑΤΡΑΚΗΣ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΜΠΕΚΙΡΑΪ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΝΤΙΣΑ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗΣ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΤΣΕΡΑ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ | ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ |
| ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗΣ | ΠΟΑ |
| ΣΑΚΑΒΕΛΗΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΚΟΥΚΟΥΡΙΤΑΚΗΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΜΑΡΝΕΛΟΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΣΑΒΒΑΚΗΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ | ΛΙΝΤΟ |
| ΦΟΔΕΛΙΑΝΑΚΗΣ | ΠΟΗ |
| ΦΡΑΓΚΙΑΔΟΥΛΑΚΗΣ | ΠΟΗ |
| ΜΑΤΕΟ | ΠΟΗ |
| ΠΡΩΤΟΓΕΡΑΚΗΣ | ΦΑΙΣΤΟΣ |
