Γ. Φιολιτάκης: «Με δουλειά και σωστή νοοτροπία μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Η Μινωική βρήκε τον νέο της «καπετάνιο» στο πρόσωπο του Γιώργου Φιολιτάκη, ο οποίος αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδεχόμενος τον Σταμάτη Μαματζάκη.

Ο έμπειρος τεχνικός, με πολυετή παρουσία στα γήπεδα του Ηρακλείου, μίλησε στο GRANDSPORT για τη νέα του πρόκληση, εκφράζοντας τη χαρά και την αποφασιστικότητά του να οδηγήσει τη Μινωική σε μια ανταγωνιστική πορεία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για την έναρξη της συνεργασίας με τη Μινωική, ανέφερε: «Σίγουρα είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον πάγκο της Μινωικής, μίας ιστορικής και δυναμικής ομάδας πολλά χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ - «GT KOSMOS».

Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Θεωρώ ότι θα συνεχίσω τη δουλειά που έκανε ο Σταμάτης Μαματζάκης, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά, και θα συνεχίσουμε από εκεί που σταμάτησε, ώστε να έχουμε μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Υπόσχομαι πολλή δουλειά με στόχο να πετύχουμε ό,τι έχουμε θέσει ως ομάδα».

Για τους στόχους της Μινωικής το φετινό πρωτάθλημα, συμπλήρωσε: «Ο στόχος μας είναι σίγουρα η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στη βαθμολογία και να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρυσι.

Θέλουμε να το πετύχουμε με καλό ποδόσφαιρο, σωστή νοοτροπία, σεβασμό στους αντιπάλους, αλλά και να μας σέβονται οι αντίπαλοι. Θέλουμε να είμαστε ομάδα με οικογενειακό κλίμα εντός και εκτός γηπέδων. Αυτός είναι ο στόχος. Με δουλειά και εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον μπορούμε να το πετύχουμε».

Τέλος, μιλώντας για το ρόστερ της ομάδας που αναλαμβάνει, τόνισε: «Νομίζω ότι η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ. Έχει συνδυάσει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό, διαθέτει αρκετούς καλούς μικρούς, αλλά και έμπειρους ποδοσφαιριστές, ποιοτικούς, που έχουν αγωνιστεί και σε υψηλότερο επίπεδο.

Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά. Το ρόστερ είναι τέτοιο που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Θα βρούμε τον τρόπο να παρουσιάσουμε καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο.

Θέλουμε άμεσα να αποκτήσει η ομάδα τη χαμένη της ψυχολογία, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Λίντο, ώστε να προχωρήσουμε πιο δυναμικά στη συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img