Γ. Παντελίδης: «Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο»

Ο ικανός επιθετικός του ΟΦΑΜ, Γιώργος Παντελίδης, μίλησε στο GRANDSPORT για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ηρακλή Νιπιδιτού (8/10, 19:00) ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ καλό για την ομάδα και εκείνον.

Ο ίδιος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν, με τέσσερα γκολ σε δύο παιχνίδια και μεγάλη επίδραση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Παναγιώτη Κορδονούρη.

Oι τοποθετήσεις του:

Για το πολύ καλό ξεκίνημα της σεζόν – και της ομάδας και το προσωπικό του:
«Οι αρχές κάθε σεζόν κρύβουν πάντα εκπλήξεις, όμως εμείς είχαμε θέσει ως στόχο να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα – κάτι που, προς το παρόν, το έχουμε καταφέρει. Παίξαμε με δύο αξιόμαχους αντιπάλους και με παιδιά που έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να διορθώσουν πράγματα, όμως η ομάδα δουλεύει εντατικά σε κάθε προπόνηση υπό τις οδηγίες του προπονητή και ακολουθεί πιστά το πλάνο. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθαν τα αποτελέσματα όπως τα θέλαμε.

Έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών που δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, είτε είναι στην αρχική 11άδα είτε έρχονται από τον πάγκο.
Προσωπικά, ήθελα κι εγώ ένα δυνατό ξεκίνημα και τα 4 γκολ στα 2 πρώτα παιχνίδια είναι κάτι που με ικανοποιεί. Από την πρώτη μέρα που πήγα στον ΟΦΑΜ, ο στόχος μου ήταν ξεκάθαρος: σε κάθε παιχνίδι, είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίρνει η ομάδα αυτό που της αξίζει.»

Για το σημερινό παιχνίδι και τους στόχους στο Κύπελλο:
«Για το σημερινό παιχνίδι,  είναι μια αναμέτρηση στην οποία πιστεύω ότι ο προπονητής θα δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που μέχρι στιγμής δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα καλό τεστ για όλους μας και σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε και στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στη διοργάνωση».

Για τη συνέχεια και την προσαρμογή του στην ομάδα και στα πλάνα του κόουτς:
«Η προσαρμογή μου στην ομάδα ήταν πολύ εύκολη. Πήγα σε ένα σωματείο που με υποδέχτηκε όπως σχεδόν κανένας άλλος στην ποδοσφαιρική μου πορεία. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι οι άνθρωποι της ομάδας πίστεψαν σε μένα και στο ότι μπορώ να τους βοηθήσω από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό από μόνο του λέει πολλά και με γεμίζει δύναμη και κίνητρο να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να προσφέρω μέσα στο πλάνο του προπονητή.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img