Ομιλία παγκοσμίου επιπέδου από τον κορυφαίο αθλίατρο Γιώργο Τζοάνο

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου το 2ο Επιστημονικό Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, όπου το παρών έδωσε ένας από τους κορυφαίους αθλίατρους της χώρας, ο Γιώργος Τζοάνος.

Ένας επιστήμονας με τεράστια εμπειρία και πορεία στον χώρο της αθλητιατρικής, που έχει βοηθήσει αμέτρητους αθλητές και συλλόγους στην καριέρα του, έδωσε το παρών ως κεντρικός ομιλητής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο κ. Τζοάνος παρουσίασε το θέμα «Σύγχρονη θεραπευτική αντιμετώπιση στις ρήξεις μηνίσκου», αναλύοντας με απόλυτη σαφήνεια τις νεότερες μεθόδους και προσεγγίσεις που εφαρμόζονται σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το συνέδριο αποτέλεσε μια σπουδαία ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και απόψεων, με την παρουσία του Γιώργου Τζοάνου να δίνει ιδιαίτερο κύρος στη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι η Κρήτη μπορεί να φιλοξενεί επιστημονικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img