Η. Ασπρομάτης: «Νομίζω ότι ο πιο τυχερός θα κέρδιζε το παιχνίδι»

Ο προπονητής του Αστέρα Ρεθύμνου μίλησε στο Grandsport.gr, για το παιχνίδι απέναντι στη Δαμάστα, στην ήττα με 1-0, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του κρητικού ομίλου, της Γ Εθνικής.

Ο τεχνικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στην ήττα, τονίζοντας πως ο πιο τυχερός θα κέρδιζε το ματς, χωρίς να μειώνει την προσπάθεια των παικτών της Δαμάστας. Παράλληλα πρόσθεσε πως θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος και μετά θα δουν τι έχουν καταφέρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία να γίνεται από εμάς με τον Γύπαρη, που πλάσαρε λίγο άουτ. Άλλη ξεκάθαρη δεν υπάρχει, μονάχα από στατικές φάσεις. Νομίζω ότι ο πιο τυχερός θα κέρδιζε το παιχνίδι, χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθεια των παικτών της Δαμάστας.

Με ένα σουτ στη γωνία δεχτήκαμε πάλι ένα γκολ από προσωπική ικανότητα ποδοσφαιριστή, εμείς δεν αντιδράσαμε με τον τρόπο που θα έπρεπε στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα και δεχόμαστε ακόμη μία ήττα. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι στα εναπομείναντα παιχνίδια να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P