Βγάζουν… ρόλους στον Ηρόδοτο – Σε πρώτο πλάνο η επόμενη μέρα

Ο Ηρόδοτος έχει πλέον νέα διοίκηση, με τον Μανώλη Λημναίο να παραμένει στην προεδρία για ακόμη τρία χρόνια, όπως προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες, συγκροτείται σε μεγάλο βαθμό από γνώριμα πρόσωπα της προηγούμενης διοίκησης. Η πρόθεση των ανθρώπων του συλλόγου είναι να αξιοποιηθούν στο έπακρο όλα τα εκλεγμένα μέλη, με βάση την εκλογική τους απήχηση και τη διάθεση προσφοράς.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, ο Γιάννης Φουντουλάκης αναμένεται να αναλάβει – εκτός απροόπτου – καθήκοντα Αντιπροέδρου, ενώ επιτελική θέση (πιθανόν Αναπληρωτή Προέδρου ή Β’ Αντιπροέδρου) αναμένεται να προταθεί στον Λάκη Καργιωτάκη, ο οποίος διαθέτει εμπειρία από την ΠΑΕ Ηρόδοτος στη Super League 2 και παραμένει ενεργός ως πρόεδρος του σωματείου φίλων Ηροδότου – “εις μνήμη Καργιωτάκη”.

Ισχυρή παρουσία στο νέο σχήμα εκτιμάται ότι θα έχει και ο Μιχάλης Δερμιτζάκης, σύζυγος της πρώην προέδρου της ΠΑΕ, Κατερίνας Τσαντηράκη-Δερμιτζάκη.

Επαφές με Πλεσίτη – Στο τραπέζι οι αποφάσεις

Η επόμενη μέρα στον Ηρόδοτο ξεκινά με την ανάγκη για άμεσες αγωνιστικές αποφάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, είχαν γίνει πριν τις εκλογές επαφές με τον Βασίλη Πλεσίτη, με τη νέα διοίκηση πλέον μετά την εκλογή της, να μπορεί να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας ξεκαθαρίσει τα εσωτερικά της ζητήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προχωράει για Παπάζογλου ο Γιούχτας

Ο Παπάζογλου είναι μια περίπτωση που κοιτάζουν στον Γιούχτα,...

Ατύχημα για τον Μπέο: Έπεσε στο λιμάνι του Βόλου!

Γλίστρησε στην προσπάθεια του να επιβιβαστεί σε σκάφος. Ατύχημα είχες...

Προχωράει τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα» ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας είναι κοντά σε τρεις σημαντικές μεταγραφές ενόψει...