Το νέο ΔΣ του ΟΦΑ – Συνεχίζει πρόεδρος ο Ζ. Δερμιτζάκης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΟΦΑ, με την ομάδα να αποκτά νέα διοίκηση και τον Ζαχαρία Δερμιτζάκη να παραμένει στη θέση του προέδρου.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης λήξης της λειτουργίας της ακαδημίας του ΟΦΑ, ενώ προηγήθηκε γενική συνέλευση, όπου το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο έκανε τον απολογισμό της χρονιάς.

Αναφορά έγινε στην άνοδο της ομάδας από τη Β’ στην Α2 Κατηγορία, καθώς και στη σημαντική πρόοδο της ακαδημίας που πλέον αριθμεί σχεδόν 100 παιδιά. Παρουσιάστηκε επίσης οικονομικός απολογισμός, ενώ επισημάνθηκε η εγγραφή της ομάδας στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ένα σημαντικό βήμα θεσμικής και λειτουργικής κατοχύρωσης του σωματείου.

Σύμφωνα με το πλάνο της νέας διοίκησης, στόχος είναι η συνολική αναβάθμιση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα – τόσο αγωνιστικά, όσο και αναπτυξιακά. Η ανδρική ομάδα θα ενισχυθεί σημαντικά, με προπονητή τον Λευτέρη Ρουσσάκη, ενώ προτεραιότητα δίνεται και στην ακαδημία, ώστε να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στα νέα παιδιά.

Οι θέσεις στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα οριστικοποιηθούν μετά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, όπου οι εκλεγμένοι σύμβουλοι – μαζί με άλλα άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βοηθήσουν εξωδιοικητικά – θα καταρτίσουν το νέο οργανόγραμμα.

Τα εκλεγμένα μέλη (σε αλφαβητική σειρά):

  • Ασσαργιωτάκη Βικτώρια
  • Βολυράκης Λευτέρης
  • Βουρδαμή-Λευκοθυέα
  • Δερμιτζάκης Ζαχαρίας
  • Ελευθερίου Μαρία
  • Κυριαζής Γεώργιος
  • Κυριακάκη Χριστίνα
  • Κοκολάκης Σοφοκλής
  • Μπαρτζουρούκης Λευτέρης
  • Παπαδάκης Εμμανουήλ
  • Παπαδόπουλος Ιωάννης
  • Σχοιναράκης Κωνσταντίνος

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον ΟΦΑ με ανανεωμένο διοικητικό σχήμα, σαφές αγωνιστικό πλάνο και όραμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της ομάδας και του συλλόγου συνολικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...