Ν. Νιόπλιας: «Δεν ήταν δύσκολο για μένα να ανανεώσω»

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό με σκορ 2-2, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τον Μίλτο Ανδρεανίδη, την απόφαση του να ανανεώσει τόσο γρήγορα με την ομάδα και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό, με την ομάδα του να μην παίρνει τη νίκη ενώ είχε πάρα πολύ εικόνα, τονίζοντας πως οι παίκτες επηρεάστηκαν αρκετά από το θάνατο του Μίλτου Ανδρεανίδη, όπου παράλληλα εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ο έμπειρος τεχνικός στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γρήγορη απόφαση του να ανανεώσει τη συνεργασία του με το σύλλογο, δήλωσε πως το θέλω του προέδρου και της διοίκησης, τον έκαναν να αποφασίσει πολύ γρήγορα, ενώ πρόσθεσε πως δεν ήταν δύσκολο γι αυτόν.

Έπειτα μίλησε για το σχεδιασμό της ομάδας και για το ρόστερ, τονίζοντας πως έχει μεγάλο ρόστερ και μίλησε πως οι άνθρωποι της ομάδας θα δουν τα συμβόλαια των παικτών, προσθέτοντας πως σε σχέση με πέρυσι υπάρχει περισσότερος ρόνος για να προετοιμαστούν και να κινηθούν μεταγραφικά.

Ο Νίκος Νιόπλιας μιλώντας για τους στόχους, δήλωσε πως πρέπει να σταθεροποιηθούν και να μην υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Όσον αναφορά το όραμα της ομάδας, είναι να έχει ταυτότητα αγωνιστική, να είναι δυνατή στην έδρα της και ανέφερε ξανά πως δεν πρέπει να υπάρχουν σκαμπανεβάσατα.

Παρακολουθείστε όσα δήλωσε:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ