Οριστική η ανακατανομή των εισιτηρίων – 17.755 για τον ΟΦΗ, 26.171 για τον Ολυμπιακό

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα την οριστική ανακατανομή των εισιτηρίων ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2025, ανάμεσα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Όπως γνωστοποιήθηκε, η απόφαση ελήφθη μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, παρουσία εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, με κύριο θέμα την αναθεώρηση της αρχικής κατανομής των εισιτηρίων, αλλά και με βάση σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας που ελήφθη λίγο πριν την ανακοίνωση.

Λαμβάνοντας υπόψη την πορεία διάθεσης των εισιτηρίων, αλλά και κυρίως τις αυξημένες απαιτήσεις για την ασφάλεια της αναμέτρησης, όπως αυτές έχουν τεθεί εξαρχής από τις αστυνομικές αρχές, αποφασίστηκε η παρακάτω κατανομή:

ΠΑΕ ΟΦΗ: 17.755 εισιτήρια

ΠΑΕ Ολυμπιακός: 26.171 εισιτήρια

Ανακατανομή εξεδρών για λόγους ασφαλείας – Τι αλλάζει για τους φιλάθλους του ΟΦΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ