Δέκα γκολ, ανατροπές και «Χ» στους Αγίους Δέκα!

Ματσάρα στους Αγίους Δέκα με την τοπική Γόρτυνα και τις Δαφνές να έρχονται ισόπαλες με σκορ 5-5!

16/03/2025-11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 2024-25 | Αγωνιστική 19
Ημίχρονο: 2-2
ΓΟΡΤΥΣ
5
ΔΑΦΝΕΣ
5
Τελικό
ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Γκολ
22'
Γκολ (με πέναλτι)
79'
90'
+6
Γκολ (με πέναλτι)
 

Το σκορ άνοιξε ο συνήθως ύποπτος για την ομάδα της Γόρτυνας, Αλέξανδρος Ξαγοραράκης στο 12’, με τον Τόσκα να πετυχαίνει δεύτερο γκολ, σημειώνοντας το 2-0 για την ομάδα του μόλις στο 22’.

Αντίδραση έψαξε η ομάδα των Δαφνών, βρίσκοντας την με το απευθείας κόρνερ του Αλεξάκη στο 30’, μειώνοντας το σκορ.

Το 2-2 πέτυχε ο Αργυρούδης με ένα όμορφο σουτ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ξαγοραράκης έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, σημειώνοντας το 3-2 στο 55’.

Η ισοφάριση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Αντώνη Τσαγκαράκη, ενώ ο ίδιος έβαλε την ομάδα για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 75’ για το 3-4!

Άμεση απάντηση από την ομάδα του Νικήτα Πατεράκη, με τον Τόσκα να κερδίζει πέναλτι και να εκτελεί τον Παπαδομανωλάκη για το 4-4 στους Αγίους Δέκα.

Στο 90’ ο Μακρυδάκης πέτυχε το 5-4 για την ομάδα του, με την χαρά να μην κρατάει για πολύ αφού ο Αλεξάκης ισοφάρισε ξανά στο 90+6 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 5-5!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Υποχρεωτικά διπλώματα UEFA για τις τοπικές κατηγορίες της ΕΠΣΗ

Αλλαγές στο πλαίσιο των απαιτούμενων προπονητικών προσόντων ανακοίνωσε η...

Ένας γάμος… βγαλμένος από παραμύθι, με την υπογραφή του Heaven!

Σε ένα σκηνικό γεμάτο ρομαντισμό, κομψότητα και ανθισμένη ομορφιά,...

Έντονο το ενδιαφέρον για τον Κώστα Βρεττό

Δέκτης έντονου ενδιαφέροντος έχει γίνει ο Κώστας Βρεττός. Ο έμπειρος...