ΑΕ ΠΕΝΤΑΧΩΡΙΟΥ ΓΟΡΤΥΣ

Δέκα γκολ, ανατροπές και «Χ» στους Αγίους Δέκα!

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Δέκα γκολ, ανατροπές και «Χ» στους Αγίους Δέκα!
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Ματσάρα στους Αγίους Δέκα με την τοπική Γόρτυνα και τις Δαφνές να έρχονται ισόπαλες με σκορ 5-5!

Το σκορ άνοιξε ο συνήθως ύποπτος για την ομάδα της Γόρτυνας, Αλέξανδρος Ξαγοραράκης στο 12’, με τον Τόσκα να πετυχαίνει δεύτερο γκολ, σημειώνοντας το 2-0 για την ομάδα του μόλις στο 22’.

Αντίδραση έψαξε η ομάδα των Δαφνών, βρίσκοντας την με το απευθείας κόρνερ του Αλεξάκη στο 30’, μειώνοντας το σκορ.

Το 2-2 πέτυχε ο Αργυρούδης με ένα όμορφο σουτ λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ξαγοραράκης έβαλε ξανά την ομάδα του μπροστά στο σκορ, σημειώνοντας το 3-2 στο 55’.

Η ισοφάριση ήρθε δέκα λεπτά αργότερα με τον Αντώνη Τσαγκαράκη, ενώ ο ίδιος έβαλε την ομάδα για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 75’ για το 3-4!

Άμεση απάντηση από την ομάδα του Νικήτα Πατεράκη, με τον Τόσκα να κερδίζει πέναλτι και να εκτελεί τον Παπαδομανωλάκη για το 4-4 στους Αγίους Δέκα.

Στο 90’ ο Μακρυδάκης πέτυχε το 5-4 για την ομάδα του, με την χαρά να μην κρατάει για πολύ αφού ο Αλεξάκης ισοφάρισε ξανά στο 90+6 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι για το τελικό 5-5!

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα