Πόρος-Ρεθυμνιακός: Για την πρώτη νίκη μετά την επανέναρξη οι «μπλε»

Την πρώτη του νίκη μετά την επανέναρξη θα αναζητήσει ο Πόρος κόντρα στο Ρεθυμνιακό για την 8ης αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, αλλά και την πρώτη νίκη με τον Ανδρέα Σκέντζο στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πόρος δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στην επανέναρξη του πρωταθλήματος καθώς ηττήθηκε με σκορ 0-2 από τον ΑΟΑΝ και 6-1 από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη θέση του Βασίλη Κρασανάκη να αναλαμβάνει ο Ανδρέας Σκέντζος. Ο Πόρος την Κυριακή (25/04) αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς σκορ στο ηρακλειώτικο ντέρμπι με το Γιούχτα και σήμερα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να ανέβει τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Ο Ρεθυμνιακός ξεκίνησε με το «δεξί» μετά την επανέναρξη της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Ρεθύμνου στο ρεθυμνιώτικο ντέρμπι, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, διότι ηττήθηκε στα επόμενα δύο παιχνίδια με 2-0 από τον ΑΟΑΝ και από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Το σωματείο από το Ρέθυμνο θέλει και αυτό τη νίκη, για τους ίδιους λόγους για τους οποίος θέλει τη νίκη και η ομάδα του Πόρου.

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, Ανδρέας Σκέντζος, θα έχει για ακόμη μία φορά αρκετές απουσίες, καθώς θα απουσιάσουν, ο ανέτοιμος Μανώλης Φραγκιαδάκης, οι τραυματίες Απόστολος Δουλγεράκης, Αρκάδιος Πλαϊτάκης, Κέβιν Τσακάνι, Ηλίας Τριχάκης και ο στρατευμένος, Γιώργος Πολυχρονάκης. Στα θετικά για τον προπονητή των «μπλε» είναι η επιστροφή του Μπάμπη Πήλιου ο οποίος θα είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας, αφού εξέτισε την ποινή του. Στην «αντίπερα όχθη», ο προπονητής του Ρεθυμνιακού, Γιώργος Λυρώνης, θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, ακόμη και τον Μανώλη Δροσάκη, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή μετά από αρκετούς μήνες.

Ο Πόρος βρίσκεται στην 11η θέση με 8 βαθμούς και με νίκη αλλά και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να βρεθεί στην 8η θέση. Ο Ρεθυμνιακός βρίσκεται στην 1η θέση με 9 βαθμούς, μία θέση και ένα βαθμό, πάνω από τον Πόρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο κ. Ρωμανός Ιωάννης Κυριακίδης από το Σύνδεσμο Λασιθίου, ενώ από τον ίδιο Σύνδεσμο είναι και οι βοηθοί, κ.κ. Εμμανουήλ Καφεσάκης και Ζαχαρίας Θεοδοσάκης.

Η βαθμολογία:

[wpse_standing competition=”1027″]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P