Με το δικό του ποδόσφαιρο στο παιχνίδι-πρόκληση του Κρουσώνα

Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια ολόκληρης της σεζόν δίνει αυτή την Κυριακή ο Εργοτέλης που φιλοξενείται στον Κρουσώνα από τον ΠΑΟΚ.

Εξαιρετική ψυχολογία και κλίμα επικρατεί στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ηροδότου.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου είχε την ουσία στο παιχνίδι της, «διάβασε» σωστά τα ατού του αντιπάλου και έφτασε δίκαια σε ένα μεγάλο τρίποντο, που δίνει δεδομένα άλλη δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ασφαλώς η λέξη «πρωτάθλημα» παραμένει άγνωστη προς ώρα στους παροικούντες το Μαρτινέγκο, αφού στον Εργοτέλη κοιτάνε παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα να βελτιώνεται και να παρουσιάζει ένα καλύτερο πρόσωπο. Αποτελέσματα όμως όπως εκείνο με τον Ηρόδοτο, ή μία πιθανή νίκη στον Κρουσώνα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα και αυτό οι «κιτρινόμαυροι» το ξέρουν καλά.

Άπαντες αντιλαμβάνονται πως με ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΟΚ, ο Εργοτέλης στέλνει «μηνύματα» προς πολλαπλές κατευθύνσεις, ωστόσο ο Μηνάς Πίτσος και οι συνεργάτες του θα προσεγγίσουν το παιχνίδι της Κυριακής σαν ένα όπως όλα τα υπόλοιπα, χωρίς κανένα άγχος και πίεση, αφού μπορεί να είναι ένα ματς-πρόκληση, κρίνει όμως τρεις βαθμούς…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P