Ηρ. Καλαμιώτης: «Πάμε για τους τρεις βαθμούς με τη Φαιστό – Η πορεία μας είναι εξαιρετική»

Για το σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στη Φαιστό μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο ποδοσφαιριστής της Χαραυγής, Ηρακλής Καλαμιώτης.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε για το παιχνίδι με τη Φαιστό, αναφέροντας πως στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, ενώ τόνισε πως οδηγός της εξαιρετικής πορείας της Χαραυγής είναι το καλό κλίμα στην ομάδα.

Παράλληλα έκανε το δικό του σχόλιο για τα επεισόδια του στο παιχνίδι

Αναλυτικά είπε: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως η Φαιστός. Φυσικά, όπως σε κάθε αναμέτρηση, στόχος μας είναι η νίκη και σε αυτό το ματς θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς.

Η φετινή μας πορεία μέχρι τώρα είναι εξαιρετική, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Έχουμε δέσει ως ομάδα και αυτό ξεκινά από τα αποδυτήρια. Όταν υπάρχει καλή ατμόσφαιρα εκεί, όλα πηγαίνουν ομαλά.

Όσον αφορά τα επεισόδια, δεν έχω πολλά να πω. Υπήρξε πανικός, και σε μια στιγμή είχα ξεχάσει τα πάντα. Είχα μαζί τον μικρό μου γιο τον είδα σε μια γωνία να μου λέει “μπαμπά, φοβάμαι”. Ο αγώνας έληξε και έφυγα αμέσως για το σπίτι χωρίς να κάνω καν μπάνιο. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη μετά, αλλά εύχομαι να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P