1ος όμιλος ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Β ΕΠΣΗ ΘΕΡΙΣΟΣ

Τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ισοπαλία στο Άλογο-Θέρισος

Κοινοποίηση Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email
Κείμενο
Τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και ισοπαλία στο Άλογο-Θέρισος
Μην χάνεις είδηση. Βάλε το GRANDSPORT στο Google Πρόσθεσε το GRANDSPORT στην Google

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Β1 ΕΠΣΗ μεταξύ Αλόγου Μαλεβιζίου και Θερίσου.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν μοιρασμένο, χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο μέρος πέτυχαν από δύο γκολ σοι δύο ομάδες.

Αρχικά, ο Βραχασωτάκης άνοιξε το σκορ στο 56′ για το Άλογο, με την απάντηση της Θερίσου να είναι άμεση, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Ταμιωλάκης έκανε το 1-1, με τον Ρουμπάκη να μην αργεί να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Μάικ Παρθενάκη στο 60′.

Λίγα λεπτά αργότερα, το Άλογο Μαλεβιζίου έμεινε με δέκα παίκτες, όταν δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ο Νίκος Χαλκιαδάκης, με την Θέρισο να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης, που έμεινε και μέχρι το τέλος, με τον Ρέππα στο 76′.

Συνθέσεις αγώνα Άνοιγμα αγώνα
Μοιράσου το άρθρο Facebook X LinkedIn Viber WhatsApp Email Αντιγραφή συνδέσμου

Διάβασε τις τελευταίες αθλητικές ειδήσεις στο GRANDSPORT, παρακολούθησε αγώνες στο matchcenter και δες βαθμολογίες, πρόγραμμα και αποτελέσματα για τη Γ Εθνική, τον ΟΦΗ και το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχετικά

Σχετικά Άρθρα