Με «λυτρωτή» Ρουμελιώτη η νίκη της Μινωικής

Η Μινωική κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον μαχητικό Ρωμανό, με τα γκολ του Ρουμελιώτη για το τελικό 2-1.

19/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 6
Ημίχρονο: 1-1
ΜΙΝΩΙΚΗ
2
ΡΩΜΑΝΟΣ
1
Τελικό
Γκολ
Γκολ (με πέναλτι)
11'
 

Η Μινωική ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, απειλώντας με τον Περογαμβράκη στο 4ο λεπτό ενώ δύο λεπτά αργότερα, φώναξαν για χέρι στην περιοχή του Ρωμανού με τον διαιτητή να συνεχίζει το παιχνίδι, μη βλέποντας κάποια παράβαση.

Ο Ρουμελιώτης στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης έβαλε μπροστά στο σκορ την Μινωική με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Ρωμανός λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με την κεφαλιά του Μπαλάφα στο 20ο λεπτό, με τον Χαραλαμπάκη να κάνει εξαιρετική επέμβαση και τον Στακάκη να διώχνει όπως όπως.

Το γκολ τις ισοφάρισης ήρθε στο 33′ για τον Ρωμανό, με τον Μπαλάφα να σκοράρει και να κάνει το 1-1 όπου παρέμενε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρωμανός πίεσε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια ουσιαστική φάση. Η Μινωική είχε καλή ευκαιρία με τον Στακάκη στο 63′ και το γκολ του Ρουμελιώτη στο 80ο λεπτό σε τετ-α-τετ έδωσε την νίκη στην Μινωική με το 2-1 να παραμένει σκορ αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P