Επίσκεψη του ΟΦΑ στα σχολεία του Αρκαλοχωρίου

Η ομάδα του ΟΦΑ επισκέφτηκε πολλαπλά σχολεία στο Αρκαλοχώρι με την παρουσία του προέδρου και των προπονητών.

Πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΑ βρέθηκε σε έξι σχολεία τα οποία είναι: 2ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου & Ειδικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου και στο 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο καθώς και στο ΕΠΑ.Λ. Αρκαλοχωρίου.

Εκεί ενημέρωσαν τα παιδιά για το σωματείο, έπαιξαν μαζί τους και έπιασαν κουβέντα για τυχόν απορίες.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑ: «Άλλη μία μέρα που ο ΟΦΑ πήγε στα σχολεία.

Η ομάδα μας βρέθηκε στο 2ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου & Ειδικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου και στο 1ο, 2ο και 3ο Νηπιαγωγείο καθώς και στο ΕΠΑ.Λ. Αρκαλοχωρίου.

Στο 2ο 12/Θ Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου παρουσία και του προέδρου Δερμιτζάκη Ζαχαρία, οι προπονητές Γιαννακίδης Κωνσταντίνος και Λουλάκης Ιωάννης μίλησαν στα παιδιά για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και στη πορεία ανά τάξη και τμήμα εξήγησαν στα παιδιά για το πώς λειτουργεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦΑ.

Επίσης, έγινε επίδειξη και παιχνίδι υπό την επίβλεψη των προπονητών όπου τα παιδιά δείξανε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή και στο τέλος ήταν όλα Χαρούμενα.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το 2ο Νηπιαγωγείο Αρκαλοχωρίου όπου οι μικροί μας φίλοι είχανε ετοιμάσει και μία έκπληξη , αφού ζωγράφισαν το σήμα και τα γράμματα της ομάδας μας. Στη συνέχεια τους μιλήσαμε για αθλητισμό και διατροφή και αφού δεχθήκαμε πληθώρα ερωτήσεων και ακούσαμε τις «ιστορίες» του κάθε παιδιού, απαντήσαμε και φύγαμε με ένα μεγάλο χαμόγελο για τα υπόλοιπα σχολεία.

Στο 1ο και 3ο Νηπιαγωγείο μέσα σε ένα όμορφο κλίμα με τον ενθουσιασμό διάχυτο στα πρόσωπα των παιδιών καθίσαμε όλοι μαζί και μιλήσαμε για οποίο θέμα θέλανε και τα παιδιά πάνω στον αθλητισμό και στη συνέχεια τους μοιράσαμε ενημερωτικά φυλλάδια.

Τέλος, στο ΕΠΑ.Λ. Αρκαλοχωρίου κάναμε μια σύντομη ενημέρωση και αφήσαμε φυλλάδια με πληροφορίες για την Ακαδημίας μας.

🙏 Ευχαριστούμε πάρα πολύ το 2ο Δημοτικο Σχολείο Αρκαλοχωρίου και τον Διευθυντή Στέφανο Ψυλλάκη, τους δασκάλους-ες όπως και τους νηπιαγωγούς και των 3 Νηπιαγωγείων και τον Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Αρκαλοχωρίου για την φιλοξενία, την υποδοχή και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P