Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Βιάννου, στην περιοχή Αγία Μονή.

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, η Προϊσταμένη Δομών Περιβάλλοντος ΠΕ Ηρακλείου Άννα Ροβίθη, ο πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης και μέλη του Ο.Φ.Β. “Πατούχα”. Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των γραφείων και των αποδυτηρίων και υπογράφτηκε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Κρήτης τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, όσο για τον σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης των απαιτούμενων εργασιών.

Παράλληλα έγινε επίσκεψη σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ψαρής Φοράδας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζει για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. Το γήπεδο θα αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής παρακινώντας περαιτέρω τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κ. Βαρδαβάς: «Θέλω να μπει ο ΟΦΗ στο Παγκρήτιο αλλά ο δήμος πρέπει να διαφυλάξει το δημόσιο συμφέρον»

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας...

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με πρόεδρο τον Μάνο Λημναίο-Ποιοι εκλέχτηκαν

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη Ηρόδοτο με την ανάδειξη...

Ένσταση από τον Στ. Σωκιανό στις εκλογές του ερασιτέχνη Ηροδότου

Ο Στέλιος Σωκιανός υπέβαλε ένσταση κατά την διαδικασία των...

Οι υποψήφιοι στις εκλογές του Ηροδότου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις σημερινές εκλογές...

Ρενάτο Γκίνη και Ηλίας Κουτσουπιάς οι μεγάλοι νικητές του 2ου Foot Tennis στο Ατσαλένιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά Foot Tennis...