Τα «έριξε» στη διαιτησία και τους τραυματισμούς ο Χατζησεβαστός

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός, στη δήλωσή του μετά την ήττα (2-1) από τον Ρούβα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα, ενώ παράλληλα, έριξε το… φταίξιμο για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στους τραυματισμούς που τους έχουν όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αποσυντονίσει.

Στη δήλωσή του, μετά το 2-1 από τον Ρούβα, ανέφερε: «Ένα παιχνίδι που εγώ θα πω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας.

Ξεκινήσαμε το Α’ ημίχρονο με 4-5 κλασσικές άχαστες ευκαιρίες και δεχόμαστε ένα γκολ καθαρό offside που μόνο οι διαιτητές δεν «είδαν». Εκμεταλλευόμενος τον αέρα ο Ρούβας προηγήθηκε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές έχοντας καθολική υπέροχη είχαμε ευκαιρίες και προϋποθέσεις για γκολ. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια κάτω από την πίεση του σκορ και καταφέραμε να μειώσουμε το σκορ με πέναλτι, αλλά μάλλον για τον διαιτητή δεν «επιτρέπεται» να δώσει δεύτερο πέναλτι μετά από 3 λεπτά.

Ξεκινήσαμε σαν Μινωική και παίκτες την απόδοση μας βάλαμε ψηλά τον πήχη στην προετοιμασία. Θεωρώ ότι έχουμε αποσυντονιστεί με τους σοβαρούς τραυματισμός που έχουμε από την 1η αγωνιστική μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε ακόμη δυστυχώς για μεγάλο διάστημα. Οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι, ξέρουμε διοίκηση-προπονητές και παίκτες να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις και χρειαζόμαστε ηρεμία συγκέντρωση και παραπάνω εγωισμό.

Συγχαρητήρια στον Ρούβα ευχαριστούμε για την φιλοξενία, άψογοι σε όλα τους. Δυστυχώς περίμενα καλύτερη και αντικειμενική διαιτησία και σε άλλα ματς έχουμε χάσει και δίνω συγχαρητήρια. Σήμερα δεν μπορώ να το κάνω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P