Ντελής και Κόκκινος οδήγησαν τον Ρούβα στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ρούβας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Μινωικής για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

13/10/2024-16:00
Α1 ΕΠΣΗ 2024-25 | Αγωνιστική 5
Ημίχρονο: 2-0
ΡΟΥΒΑΣ
2
ΜΙΝΩΙΚΗ
1
Τελικό
Γκολ
20'
 

Στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έψαχναν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να μη δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ο Ρούβας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από κόρνερ, ο Ντελής βρήκε την μπάλα με το κεφάλι νικώντας τους πάντες στον αέρα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Η Μινωική προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρουμελιώτη να μην μπορεί να σημαδέψει σωστά. Στο 32ο λεπτό ο Ρούβας πήρε αέρα δύο τερμάτων, με τον Κόκκινο να πετυχαίνει πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Αμπατζή για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Μινωική ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Περογαμβράκη που είχε περάσει ως αλλαγή, όμως το σουτ του δεν ανησύχησε τον κίπερ του Ρούβα που έδιωξε.

Ο Ρούβας στο 59’ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να κάνει τρία τα τέρματα του, όταν ο Χριστοφοράκης πέρασε τον Αμπατζή, πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο Καστελλιανάκης με υπερπροσπάθεια έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή.

Η Μινωική στο 63’ απείλησε, όταν ο Χριστοφής έκανε ψαλιδάκι, ο Ρουμελιώτης μπήκε στην πορεία της μπάλας, όμως ο κίπερ του Ρούβα έδιωξε. Ένα λεπτό μετά ο Χριστοφής σούταρε από κοντά, όμως ξανά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 81’ ο Ρούβας έχασε ευκαιρία με την κεφαλιά του Καλεμάκη μετά από κόρνερ του Κάτελα, όμως ο Αμπατζής έδιωξε σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Χριστοφοράκης βγήκε τετ α τετ, όμως πλάσαρε πάνω στον Αμπατζή, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 3-0.

Η Μινωική το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις σε 2-1 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρουμελιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P