Σούπερ Άλογο Μαλεβίζιου νίκησε τον Ερμή Ατσαλένιου!

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισε το Άλογο Μαλεβιζίου, επικρατώντας εντός έδρας του Ερμή Ατσαλένιου με 5-0.

13/10/2024-12:00
Β1 ΕΠΣΗ – 2024-25 | Αγωνιστική 2
Ημίχρονο: 3-0
ΑΛΟΓΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
5
ΕΡΜΗΣ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ
0
Τελικό
 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 5ο λεπτό κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κάββαλο μετά από ωραία μπαλιά του Κατσελή. Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Κατσελή να γράφει το 2-0.

Ο Ερμής Ατσαλένιου προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Κοζυράκη. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο το Άλογο Μαλεβιζίου κλείδωσε τη νίκη με τον Γιαννακάκη να γράφει το 3-0.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με τον Γιαννακάκη και πάλι να γράφει το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ στο 70’ με τον Καμαρίτη, όμως η προσπάθεια του σταμάτησε στο δοκάρι.

Το κερασάκι στην… τούρτα για το Άλογο Μαλεβιζίου έγραψε ο Ανδρουλάκης στο 72’ διαμορφώνοντας το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Το Άλογο με τη νίκη αυτή έκανε το 2χ2 συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P