Καταιγισμός εξελίξεων στον ΟΦΗ – Το… χρονικό της παραίτησης Δέλλα και της συμφωνίας με Ράσταβατς

Ο ΟΦΗ κινήθηκε με γοργούς ρυθμούς για την εύρεση και τη συμφωνία με τον επόμενό του προπονητή, έπειτα από την παραίτηση του Τραϊανού Δέλλα 48 ώρες νωρίτερα.

Ο Τραϊανός Δέλλας ενημέρωσε, πριν περίπου δύο μέρες, την διοίκηση του Ομίλου για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΟΦΗ, λόγω προσωπικών θεμάτων, με τον ίδιο να είναι αρκετά στεναχωρημένος, βλέποντας την ομάδα που έχτισε το καλοκαίρι να βρίσκεται σε μία καλή πορεία.

Αποχωρεί απο τον ΟΦΗ ο Τρ. Δέλλας

Ο Έλληνας τεχνικός προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του κανονικά, χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό, ώστε να μην διαταραχθεί το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά για να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στη διοίκηση να βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο ίδιος ο Τράι δεν ήθελε να αφήσει τον ΟΦΗ «ξεκρέμαστο», όντας διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (20/10).

Η διοίκηση του ΟΦΗ κινήθηκε γρήγορα για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, και μέσα σε 48 ώρες βρήκε αυτόν που θεώρησε κατάλληλο, την δεδομένη χρονική στιγμή, παίρνοντας την θετική απάντηση την Πέμπτη (10/10) το βράδυ.

Προφορική συμφωνία ΟΦΗ-Ράσταβατς!

Και νωρίτερα σήμερα (11/10), έγινε γνωστό πως ο ΟΦΗ βρίσκεται σε προφορική συμφωνία με τον Μίλαν Ράσταβατς, οποίος απάντησε αμέσως θετικά, δείχνοντας πως θέλει να δουλέψει στον ΟΦΗ και αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στο Σαββατοκύριακο (12-13/10) για τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, και να αναλάβει άμεσα την ομάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P