Θ. Μαυροφοράκης: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πάμε μόνο για την νίκη»

Ο ένας εκ των αρχηγών του Ηρακλή Νιπιδιτού, ο Θεόφιλος Μαυροφοράκης, μίλησε στο GRANDSPORT λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με το Μαρτινέγκο.

Ο 35χρονος άσσος, αναφέρθηκε στην όχι και τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας του στην πρεμιέρα, όπως και στο επόμενο παιχνίδι με το Μαρτινέγκο.

Επίσης ο μεσοεπιθετικός του Νιπιδιτού μίλησε για την δυναμική του φετινού πρωταθλήματος και για τους στόχους της ομάδας αλλά και τους δικούς του.

Για την νίκη της πρεμιέρας: «Στην πρεμιέρα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο Δωριέας ήταν καλύτερος. Καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά πιεστήκαμε αρκετά αλλά το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τους τρεις βαθμούς και ξεκινήσαμε με το δεξί της υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Για το επόμενο παιχνίδι με το Μαρτινέγκο: «Έχουμε δει το Μαρτινέγκο και σίγουρα έχουν μια καλύτερη ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πάμε μόνο για την νίκη όπως κάθε αγώνα.

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος φέτος: «Θεωρώ ότι θα είναι ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να είναι για να βλέπουμε και να παίζουμε ωραίους αγώνες αντίστοιχα».

Για στόχο της ομάδας: «Σαν ομάδα ο στόχος είναι να πάμε καλύτερα από πέρυσι αλλά θεωρώ πως άμα είμαστε πλήρεις και σε καλή κατάσταση δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και σε κάθε αγώνα θα κατεβαίνουμε για την νίκη».

Για τον προσωπικό του στόχο φέτος: «Προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι υγιής και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P