Νικ. Τζώρτζογλου: «Έχουμε plan b για το ενωσιακό γήπεδο, μπορεί να γίνει στο χώρο του αεροδρομίου»

Ο Νίκος Τζώρτζογλου αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ» το plan b της ΕΠΣΗ για το ζήτημα του ενωισιακού γηπέδου!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή το «Το «Κ» το… ΚΑΛΟ», οπού ρωτήθηκε για το θέμα του ενωσιακού γηπέδου το οποίο έχει καθυστερήσει αρκετά.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου ανέφερε πως η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια υπάρχει, ωστόσο τόνισε πως το θέμα «κολλάει» γραφειοκρατικά, αφού η προτεινόμενη έκταση του γηπέδου ανήκει στα ΤΕΙ.

Για πρώτη φορά, όμως, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, αποκάλυψε, πως οι άνθρωποι της Ένωσης εξετάζουν κι άλλες λύσεις, ως εναλλακτικά σχέδια, παρότι δεν παρατάνε την υπόθεση στα ΤΕΙ. Συγκεκριμένα ο Νικ. Τζώρτζογλου υποστήριξε πως η ΕΠΣΗ εξετάζει τη δημιουργία του ενωσιακού γηπέδου στο χώρο που βρίσκεται σήμερα το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντάκης» το οποίο αναμένεται να παύσει τη λειτουργία του μέσα στα επόμενα χρόνια, λόγω της δημιουργίας του νέου αερολιμένα στο Καστέλλι.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ ανέφερε πως η συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί το plan b της Ένωσης, το οποίο δεν αποκλείεται να προχωρήσει περαιτέρω μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P