Α. Νικόλλι: «Αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»

Ο Αριέλ Νικόλλι μίλησε στο GRANDSPORT λίγες ώρες πριν τον αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Ηρόδοτο.

Έχοντας κερδίσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια στην κατηγορία, ο 24χρονος θεωρεί πως αν η ομάδα του εμφανίζεται όπως πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΟΜ, αναφέρθηκε επίσης και στην δυναμική του πρωταθλήματος, κάνοντας παράλληλα και το δικό του σχόλιο για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο: «Επόμενη αγωνιστική παίζουμε με τον Ηρόδοτο, ένα δύσκολο και δυνατό παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια στην κατηγορία αυτή. Εμείς όπως σε κάθε αγωνιστική θα πάμε μόνο για την νίκη και θέλουμε να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Στόχος μου είναι να βάλω όσα περισσότερα γκολ και ασσίστ μπορώ. Θέλω σε κάθε αγώνα να τα δίνω όλα για την ομάδα ώστε να ανεβάσουμε το σωματείο εκεί που του αρμόζει».

Για την ποιότητα της ομάδας του και τον προπονητή: «Αν είμαστε όπως πρέπει δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή που μας βοηθάει σε ό,τι χρειαστούμε».

Για την δυναμική του φετινού πρωταθλήματος: «Φέτος είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες και κανένα εύκολο παιχνίδι. Για να πάρουμε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνουμε όλα ανεξάρτητα τον αντίπαλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P