Κ17 ΟΦΗ: Έφτασε κοντά στην ανατροπή αλλά έφυγε με τον βαθμό από το Αγρίνιο!

Τον Παναιτωλικό αντιμετώπισε η Κ17 του ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League U17, με τους «ασπρόμαυρους», να βγάζουν αντίδραση στην επανάληψη και να φτάνουν αρκετά κοντά στην ολική ανατροπή, μένοντας όμως τελικά, ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Ο Παναιτωλικός, στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερος, προηγήθηκε 2-0, με τον ΟΦΗ στην επανάληψη, να βελτιώνει αισθητά την εικόνα του και την απόδοσή του, μειώνοντας στο 72’ με τον Κωστάκη μετά απο ασίστ του Χείλυ και διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 με τον Αντωνακάκη στο 85’, μετά απο εκπληκτική ασίστ του Πετούση.

Πέραν των δύο γκολ, ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες σε τουλάχιστον δύο ακόμη περιπτώσεις με το σκορ στο 2-1 για να ισοφαρίσει νωρίτερα διεκδικώντας κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, φεύγοντας από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στο 26’ με τον Φερεκίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 61’ έκανε το 2-0, πριν ξεκινήσει ουσιαστικά ο ΟΦΗ την… αντεπίθεσή του.

Μετά το 2-2, οι διακοπές ήταν πολλές με συνέπεια να μην δημιουργηθούν επιπλέον ευκαιρίες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός Κ17: Σπούδας, Βαϊνάς, Μποκόρος, Λαζαρίδης, Ασημακούλας, Παπαευθυμίου, Γερνάς, Γκορόγιας, Βασιλείου, Αλεξόγλου, Φερεκίδης

ΟΦΗ Κ17: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χειλυ, Βγόντζας(55′ Καρνέζος), Μπαλάσης, Λυγεράκης, Αντωνακάκης, Τούφας(55′ Κράστα), Κουβδός Σ.(55′ Κωστάκης), Ασμαριανάκης(65′ Δρόσος), Σιτμαλίδης(46′ Πετούσης)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P