Κ. Ξενοκτιστάκης: «Ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε-Ο ΑΟΑΝ θα κάνει καλή πορεία φέτος»

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό και όχι μόνο μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 ο Κρις Ξενοκτιστάκης. 

Ο ικανός κεντρικός αμυντικός, αναφέρθηκε για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο ΑΟΑΝ στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό, ενώ έκανε την δική του αναφορά για τις εντυπώσεις του μέχρι τώρα στην ομάδα.

Τέλος σχολίασε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας πως θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό.

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιώς: «Την Κυριακή παίζουμε μια παρά πολύ καλή ομάδα την οποία και έτυχε να τεθούμε αντιμέτωποι και στο Κύπελλο Ελλάδος όποτε ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε. Εμείς δουλεύουμε όλη την βδομάδα πολύ σκληρά και σίγουρα θα σταθούμε πολύ πιο έτοιμοι από το προηγούμενο παιχνίδι. Επομένως, στόχος μας σε κάθε παιχνίδι, όπως και σε αυτό είναι η νίκη, δίνοντας το καλύτερο μας εαυτό».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΑΟΑΝ: «Οι εντυπώσεις μου στην ομάδα είναι παρά πολύ καλές, είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη που για κανένα ποδοσφαιριστή δε θα λείψει τίποτα. Η διοίκηση είναι κοντά μας συνεχώς όπως και ο κόσμος σε κάθε παιχνίδι, και από εκεί φαίνεται πόσο αγαπάνε την ομάδα.

Έχουμε ένα πολύ καλό προπονητικό επιτελείο με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι ο ΑΟΑΝ θα κάνει μια παρά πολύ καλή πορεία φέτος».

Για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής: «Θεωρώ ότι θα είναι το πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Κύριο πλεονέκτημα για κάθε ομάδα θα είναι η έδρα της και θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες από την κορυφή έως και το τέλος της βαθμολογίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P