Στοίχημα: Άρης και Ολυμπιακός σκοράρουν στο 1.90

Τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο αγωνιστικό όσο και στοιχηματικό, παρουσιάζουν τα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου (21/09).

Το Betarades.gr εντόπισε ιδιαίτερα δυνατές προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τις οποίες ξεχωρίζει προγνωστικό από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός. Πάμε να δούμε που ποντάρουμε!

Την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Άρης, με 3-2 στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, πληρώνοντας τα λάθη του, αλλά και την άσχημη απόδοση του στο πρώτο ημίχρονο. Είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες, εκτός έδρας 1-1 με τον Ατρόμητο και εντός έδρας με το ίδιο σκορ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ είχε επικρατήσει με 1-0 στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού. Μια νίκη, με 3-1 επί της Λαμίας, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός του στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό του. Έχει σημειώσει πέντε τέρματα στις τρεις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις του. Μόνο σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες του, επίσημους και φιλικούς, κράτησε το μηδέν.

Από εντός έδρας γκέλα απέναντι στον Παναιτωλικό, με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0, προέρχεται ο Ολυμπιακός, που δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Πρώτη απώλεια βαθμών στη Σούπερ Λιγκ, καθώς είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Βόλο με 2-0 και τη Λαμία με 3-0 και στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Καλλιθέα με 2-1. Στα τέσσερα τελευταία επίσημα εκτός έδρας παιχνίδια του έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία, 2-2 με τον Παναθηναϊκό, και μια ήττα. Έχει πετύχει γκολ στα έξι από τα εφτά τελευταία ματς, επίσημα και φιλικά. Στα τέσσερα εξ αυτών δέχτηκε γκολ.

Δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες ο Ολυμπιακός, αν θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ και ο Άρης ψάχνει αντίδραση με τη συμπαράσταση των οπαδών του, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Έχουν ποιότητα οι δύο ομάδες και αναμένεται παιχνίδι με ρυθμό και φάσεις. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P