Γ. Βλατάς: «Βαριά φανέλα ο Ποσειδώνας – Πάμε με αξιώσεις για τη νίκη»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βλατά στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την πρεμιέρα της Δαμάστας στο νέο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ποσειδώνα, αλλά και το νέο φορμάτ διεξαγωγής στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος τεχνικός που ανέλαβε το τιμόνι της Δαμάστας εδώ και λίγες ημέρες ανέφερε πως το ζητούμενο είναι σιγά σιγά να αρχίζει να διαμορφώνεται το σύνολο του, μέσα από τα παιχνίδια.

Ο Γ. Βλατάς μίλησε με τα καλύτερα για τον Ποσειδώνα, τονίζοντας πως η Δαμάστα θα διεκδικήσει να πάρει το τρίποντο. Παράλληλα χαρακτήρισε αναγκαία τη διαφοροποίηση στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, που ίσως αποβεί βοηθητική στην ομάδα του.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι της πρεμιέρας και το νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος: «Ξεκινάμε αύριο με έναν αντίπαλο που έχει μία από τις πιο βαριές φανέλες στα τοπικά πρωταθλήματα, με διαδρομή και στις εθνικές κατηγορίες.

Έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται. Θα πάμε με αξιώσεις να διεκδικήσουμε τη νίκη και να αρχίσουμε σιγά σιγά να διαμορφωνόμαστε ως ομάδα.

Σίγουρα είναι μια πολύ δύσκολη αλλά αναγκαία διαδικασία. Το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και απαιτητικό, κάτι που μας εξυπηρετεί για την εξέλιξη των παιδιών. Νομίζω πως μέσα από αυτό τον μαραθώνιο θα κριθούν πολλά. Το πρωτάθλημα θα είναι μακρύ και δύσκολο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P