Μ. Μπουλούκας: «Προσωπικός στόχος είναι να βάλω όσο γίνεται πιο πολλά τέρματα»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ποσειδώνα Μιχάλης Μπουλούκας, μίλησε στο GRANDSPORT για την νέα χρονιά στο σωματείο των Πατελών και τον καινούργιο προπονητή της ομάδας, Γιάννη Φράγκο.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τα νεαρά παιδιά της ομάδας, τι περιμένει από τον εαυτό του και αρκετά άλλα που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

Για την φετινή πορεία στο πρωτάθλημα, περιμένει: «Αρχικός στόχος είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία, έπειτα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τον καινούργιο του προπονήτη, είπε: «Αν και πρώτη του χρόνια έχει εγκλιματιστεί αμέσως με την ομάδα και από την πρώτη μέρα ξεκινησε να χτίζει χωρίς να χάνει χρόνο. Ο νέος προπονητής είναι ένας άνθρωπος με πολλές ποδοσφαιρικές γνώσεις και με πολύ όρεξη για δουλειά».

Για το προσωπικό του στόχο και της ομάδας, έθεσε: «Προσωπικός στόχος είναι να βάλω όσο γίνετε πιο πολλά τέρματα και να βοηθήσω τα νέα παιδιά της ομάδας μου μέσα από την εμπειρία μου! Ομαδικοί στόχοι είναι η παραμονή στην κατηγορία προσπαθώντας να παίξουμε σωστό ποδοσφαίρο και να αναδείξουμε νέα παιδιά από την ομάδα μας καθώς απαρτίζεται από νέα παιδιά κυρίως».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P